Radionice

ZBOR TVORNICE SMIJEHA (7-12 GOD.)

osmišljena je s ciljem provođenja glazbenog programa s djecom školske dobi u trajanju 90 minuta tjedno (kraći program).  Cilj glazbene radionice je uvođenje djeteta u svijet glazbe, razvijati osjećaj za glazbu, poticanje djeteta na slobodno izražavanje doživljaja, emocija i spoznaja kroz različita glazbena područja.

MALI ZBOR TVORNICE SMIJEHA (3 – 7 GOD.)

osmišljena je s ciljem provođenja glazbenog programa s djecom predškolske (od 3 do 7 godina) u trajanju 45 minuta dnevno (kraći program), dva puta tjedno. Temelji se na sljedećim glazbenim područjima: pjevanje, slušanje glazbe, sviranje i elementi glazbene kreativnosti.

U sklopu radionice odvijat će se edukacija i poticanje kreativnog izražavanja djece, poštujući  dječje potrebe i stvarne interese te će se na taj način stvarati uvjeti za kvalitetno življenje u zajednici.

RADIONICA ENGLESKOG JEZIKA

osmišljena je s ciljem provođenja kreativnog jezičnog programa s djecom predškolske dobi (od 3 do 7 godina) dva  puta tjedno. U sklopu radionice djeci će se putem igre, pjesme i plesa približiti engleski jezik.

RITMIČKA RADIONICA

osmišljena je s ciljem provođenja ritmičkog programa s djecom predškolske dobi (od 3 do 7 godina) dva  puta tjedno. U sklopu radionice odvijat će se plesna tehnika ritmika, koja je najprimjerenija plesna tehnika za predškolsku djecu. Time razvijamo osjećaj za ritam, koordinaciju, pravilno držanje tijela, sluh, snagu, brzinu, spretnost, osjećaj za druge, izražavanje pokretom i pamćenje.

DRAMSKO – SCENSKA RADIONICA

osmišljena je s ciljem provođenja dramsko-scenskog programa s djecom predškolske dobi. U sklopu radionice izrađivati će se lutke, glumiti, osmišljavati i izrađivati scenografija, kostimi, improvizirati, imitirati te družiti s vršnjacima. Radionicu vodi akademski glumac Kristijan Ugrina.